Jann Kuusisaari

Hjerteforeningen København S

Opstiller for Hjerteforeningen København S, der formidler om forebyggelse og oplyser om hjertesygdomme og arrangerer sociale motionsaktiviteter i Amager Vest

Stiller op i interessegruppen Ældre, sundhed, social og integrationsområdet

 

Jeg har været med i Amager Vest Lokaludvalget næsten siden begyndelsen - både som udvalgsmedlem og som suppleant - og håber fortsat at få mulighed for at være en del af det lokale frivillige arbejde.

Jeg er aktiv i Lokaludvalgets arbejdsgruppe for Social, omsorg, sundhed, integration og erhvervm hvor jeg arbejder for at skabe samvær og inklusion, blandt andet via aktiviteter i byhaver og i bynaturen. Når man dyrker noget sammen, høster og spiser sammen, skaber man et fællesskab, der går på tværs af grupperinger og generationer.

Jeg har boet i Ørestad Nord siden 2004. Og har været med i at starte flere tiltag i den dengang helt nye bydel: Ørestad Kulturforum, gangmotion på fælleden, Ørestad Urbane Haver, Metrohaverne, Spis Amager Fælled. 

Til daglig arbejder jeg som gartner/gårdmand, bl.a. med sociale byhaveprojekter og grønne baggårde. Af og til kan man også møde mig i byens naturområder, hvor jeg laver guidede ture.